Zakendoen

Doen wat is afgesproken, dat is wat zakendoen voor Groot Conserven BV inhoudt. Orders worden op tijd afgeleverd, de kwaliteit en de hoeveelheden zijn gewaarborgd, de lijnen zijn kort, we zijn aanspreekbaar en u weet precies waar u aan toe bent. Klanten zijn gewaardeerde partners en daarom houdt Groot alles in eigen hand: van de productie tot aan de aflevering waar ook ter wereld.

Bij export naar landen buiten de Europese gemeenschap worden de douaneaangiften desgewenst door onze daarin gespecialiseerde medewerkers tot in de puntjes verzorgd. En dat volledig elektronisch. Verlading van de kartonnen verpakkingen geschiedt naar wens in containers op containerpallets los of in gestapelde dozen op pallets. Na inspectie door een dierenarts van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) worden de containers verzegeld en kunnen van een extra sluitzegel worden voorzien. Documenten, zoals facturen – certificaten van oorsprong – gezondheidscertificaten – connossementen – paklijsten en aanvullende verklaringen, kunnen naar vraag worden opgemaakt en geleverd.

Bij een moderne organisatie horen ook belangrijke certificeringen zoals GS1-DAS (Data Alingnment Service – een systeem voor het elektronisch uitwisselen van artikelgegevens vanuit één database) en EDI (standaard voor het uitwisselen van bepaalde bedrijfsdocumenten zoals orders, rekeningen en/of berichten/bevestigingen). Deze certificeringen garanderen een probleemloze, veilige en efficiënte gang van zaken op de binnenlandse markt.

Binnen onze salesafdeling is Jan Swagerman de centrale man in het team van klantvriendelijke, servicegerichte medewerkers. Een bekend en vertrouwd gezicht in de wereld van vlees en vleeswaren. Hij is altijd voor u aanspreekbaar, net als ‘zijn’ mensen die continue voor de klanten klaar staan. En daar mag u Groot Conserven BV altijd op aanspreken.

Groot Conserven bv is onderdeel van Groot Holland bv. Ook de bedrijven Groot Vlees bv, Borghans bv en  Exclubeef zijn onderdeel van de groep.

adres

Anodeweg 10, 1627 LJ Hoorn

telefoon

(+31) (0)229 215 848

email

info@grootholland.nl

Stuur een bericht